Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виборчі програми усіх політичних сил часто майже однакові та обмежуються загальними фразами про податкову реформу

Виборчі програми усіх політичних сил часто майже однакові та обмежуютьться загальними фразами про податкову реформу. Про це йшлося на засіданні медіа-клубу на тему «Політика цін і податків. Виведення зарплат із тіні», що проводилася в рамках проекту «Усвідомлений вибір 2006».

Експерти журналу «Економіст» провели дослідження виборчих програм восьми політичних партій, зокрема блоку «Наша Україна», БЮТ, Народного блоку Литвина, Партії регіонів України, СПУ, КПУ, блоку «НЕ ТАК» та Пора-ПРП, щодо того, що обіцяють електорату політичні сили та якими методами вони досягатимуть цих цілей. Зокрема, жоден суб’єкт виборчого процесу не запропонував податку на нерухомість. КПУ не обстоює повернення до прогресивного податку з доходів грромадян ні в партійній програмі, ні у виборчій. СПУ мають таке положення у партійній програмі, але до виборчої його не внесли. Крім того, жодна з політичних сил не оголосила підготовлених законопроектів.
У засіданні медіа-клубу мали взяти участь представники політичних партій і блоків Львівщини, а також представники незалежних громадських організацій та експерти. Проте жодного представника від політичних партій і блоків Львівщини на засіданні не було.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ