Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виборчий штаб ЛОО Партії Регіонів вимагає оперативного розслідування всіх інцидентів, що трапляються в ході передвиборної кампанії у зв’язку з побиттям одного з активістів ПР

Близько 8-ї години вечора 8 березня на вулиці Степана Бандери у Стрию двоє невідомих у камуфляжній формі, застосувавши бейсбольні бити, напали на кандидата в депутати до Стрийської міської ради від Партії Регіонів Петра Мікаеляна. З чисельними травмами, в тому числі голови, потерпілого госпіталізовано в травматологічне відділення Стрийської центральної районної лікарні. Нападники з місця події втекли. Стан потерпілого – важкий. Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії Регіонів.
У зв’язку з тим прес-служба ЛОО Партії Регіонів поширила заяву, у котрій, зокрема, сказано, що „це вже не перший на Львівщині інцидент в ході виборчої кампанії, коли проти тих чи інших політичних опонентів або представників медіа застосовуються палиці, підпалюючі суміші, груба фізична сила та інші бандитські засоби. Львівщина в ході виборчих перегонів набуває слави кримінального лідера Західної України, а події, які тут відбуваються, нагадують горезвісне Чикаго 30-х років минулого століття. Кому вигідний такий страшний стан справ напередодні виборів 26 березня? Гадаємо, насамперед тим, хто намагається перетворити виборчу кампанію на барикади розбрату, хто понад усе, навіть ціною чужого здоров’я, хотів би і надалі панувати на наших теренах.”
 Також у заяві Львівський обласний виборчий штаб Партії Регіонів вимагає від влади покласти край політичному безладу. „Вимагаємо об’єктивного та оперативного розслідування всіх останніх інцидентів і покарання причетних до них зловмисників.”, - йдеться у заяві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ