Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виборчий штаб Василя Куйбіди визнає свою поразку на виборах міського голови і не оспорюватиме результатів виборів

Виборчий штаб Василя Куйбіди не буде оспорювати результатів виборів міського голови Львова і визнає свою поразку — повідомив «Гал-info» голова виборчого штабу кандидата на міського голову Львова від блоку «Наша Україна»  Іван Рудницький.
«Звичайно, нам дуже прикро, що наш кандидат не здобув перемогу на виборах, але ж це воля людей і ми повинні сприймати її як належне і миритися з результатами», — прокоментував Іван Рудницький.
За його словами, штаб Василя Куйбіди не зафіксував вагомих порушень під час голосування, які могли б стати підставою для визнання виборів міського недійними.
«Єдине, що ми вважаємо, що виборча кампанія Андрія Садового була дуже затратною і він не вклався у виборчий фонд. Щоправда, зараз це довести дуже важко. Крім цього, у нас є деякі сумніви щодо довідників, які випустила «Самопоміч», зазначено, що їхній тираж 1000 примірників, але ж ці книжечки вкидали фактично у кожну поштову скриньку і видали їх, очевидно, значно більше», — зазначив Іван Рудницький.
Як переконаний голова виборчого штабу Василя Куйбіди, на виборах міського голови Андрію Садовому вдалося перемогти в основному за рахунок свого медіа-ресурсу — газети «Поступ» та ТРК «Люкс», а також завдяки «Самопомочі».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ