Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Виборці у 2015 році розрахуються з політиками за неповагу на довиборах, - Дащаківська

27 січня на Львівщині повинні проти довибори до Львівської обласної ради, однак виконавчий директор ЛОГО КВУ Оксана Дащаківська вважає, що демонстративним байдужим ставленням до виборчого процесу політичні сили та їх регіональні очільники демонструють неповагу до виборців. Про це вона заявила сьогодні, 9 січня, у коментарі Гал-інфо.

«Ситуація загалом така, що неможна сьогодні говорити про високу електоральну культуру регіональних політиків. Політики й надалі зберігають надію на проведення брендових виборів. Звичайно, таке ставлення політиків до виборів не матиме короткотривалих наслідків, а от довготривалі будуть, і вони дадуться в знаки вже у 2015 році. Виборці можуть поставитись до політиків так, як політики ставляться до них. Зменшиться явка, збільшиться апатія до політичних процесів», - зазначила Оксана Дащаківська.

Вона додала, що багато громадян вже сьогодні відчувають себе покинутими. Тому скоро регіональні політики теж можуть відчути, що втратили зв'язок із своїми виборцями.

«В Україні народ – єдине джерело влади. якщо до виборців ставитись так зпогорда, то можна отримати небажані наслідки», - зазначила виконавчий директор Львівського Комітету виборців України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ