Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори проходять нудно, – нардеп-регіонал

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає нудним хід голосування на місцевих виборах. Про це він сказав на брифінгу.

«Якщо говорити в цілому, вибори, я б сказав, проходять навіть трохи нудно, незважаючи на очікування і спроби створити якусь напружену атмосферу», - вважає депутат.

Також він вказав на відсутність якихось надзвичайних подій, проте відзначив наявність низки курйозних моментів.

«Смішний момент на межі дрібного хуліганства, коли на одній з виборчих ділянок сталася дискусія, яка призвела до того, що конфліктуючі сторони почали показувати одне одному дулі», - повідомив парламентарій.

Також депутат зазначив, що курйозний випадок стався в Одесі з групою дівчат.

«В Одесі спостерігачі пильні, зафіксували групу дівчат, яка ходила, і незрозуміло, пов'язана вона була з виборами, чи ні. По інформаційній стрічці пройшла інформація, що дівчата були симпатичними», - повідомив Лук'янов.

Крім цього, депутат заявив, що один з кандидатів в мери одного з міст о 16.00 був затриманий під час перетину кордону з більш ніж мільйоном доларів.

Лук'янов не надав інформацію, ким був цей кандидат у мери.

Також Лук'янов відзначив, що за інформацією центрального виборчого штабу Партії регіонів, за станом на 17.00 активність виборців практично у всіх регіонах перевищила рівень 40%, передає Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ