Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори Путіна: праві сили обіцяють блокувати консульства РФ

Представники правих сил мають намір не допустити проведення на території України голосування за президента РФ, вибори якого повинні відбутися цієї неділі, 18 березня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як зазначено в повідомленні, у неділю, 18 березня, з 8 ранку до 20.00 у чотирьох дипломатичних представництвах РФ в Україні (Київ, Львів, Одеса, Харків) російські громадяни зможуть прийти і проголосувати на виборах президента.

«Українські націоналісти вважають це неприпустимим з позицій здорового глузду і моралі, адже Кремль проводитиме так звані вибори свого президента також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу. Саме тому українські націоналісти не допустять в Україні голосування за президента Московії… В Україні агресор не повинен отримати жодного голосу на виборах президента Московії! Якщо цього не розуміє тимчасова влада України – то саме ми, українські патріоти, прийдемо і проконтролюємо, щоби цього дня ніхто не потрапив до дипломатичних установ Московщини», - йдеться в заяві.

В заходах візьмуть участь представники  ВО «Свобода», «Правий сектор», «Національний корпус».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ