Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори зірвано через брак політичної волі, - Кошовий

У Львівської обласної ради не було достатньої політичної волі для проведення проміжних виборів 27 січня. Про це сьогодні, 17 січня, під час засідання круглого столу повідомив голова ЛОГО ВГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий.

Він зазначив, що якби на сесії Львівської обласної ради, коли депутати голосували за бюджет, розглянули б питання, яке стосувалося довиборів, то таких проблем нині не було б.

«Це питання до депутатів, чому вони не дотримались законів?», - наголосив Кошовий.

Натомість пристуній на засіданні голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик продовжував наполягати на тому, що проміжні вибори повинні фінансуватись не з місцевого бюджету, як цього вимагає закон, а з державного бюджету.

Він також додав, що у випадку, коли гроші таки не нададуть з держбюджету, тоді будуть шукати їх в області. Він також додав, що у інших областях вибори призначені на пізніші терміни.

Нагадаємо, що на останній бюджетній сесії депутати Львівської обласної ради не підтримали внесення у порядок денний питання, яке стосувалося проміжних виборів до Львівської обласної ради. За було лише 10 депутатів із 116.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ