Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вибух будинку на Тернопільщині: пошкоджено квартири з 1 по 5 поверхи

Учора, 17 березня о 15.56 хв. в місті Чортків тернопільської області по вул. Незалежності на першому поверсі 9-типоверхового житлового будинку у одній із квартир стався вибух з подальшим розвитком пожежі, – повідомили в ГУ МНСУ у Тернопільській області.

 

За попередніми даними, внаслідок вибуху постраждав мешканець будинку, який з опіками 70% тіла 1-го та 2-го ступенів потрапив до реанімаційного відділення  Чортківської  райлікарні.

 

Орієнтовно пошкоджені двері та вікна восьми квартир будинку з першого  по п’ятий поверхи. На першому поверсі додатково пошкоджена квартира пожежею.

 

Станом на 16 год. 40 хв. пожежу ліквідовано. До ліквідації залучено два відділення  чергового караулу Чортківського райвідділу МНС у складі 10 чоловік особового складу та дві одиниці техніки. Створено оперативний штаб з ліквідації наслідків події, проводиться обстеження будинку щодо стану аварійності та можливості подальшого проживання мешканців. Причину вибуху встановлюють. На місці події окрім місцевих рятувальників працюють  оперативні групи Головного управління МНС в області на чолі з заступником начальника Головного  управління підполковником Юрієм Залюбовським  та Чортківського райвідділу МНС, а також працівники районної міліції, прокуратури, СБУ, медичної газової служби та Чортківської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ