Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Видано розпорядження „Про утворення робочої групи для внесення пропозицій щодо проекту тарифів на послуги теплопостачання підприємств-монополістів”

Міський голова Львова Андрій Садовий, з метою комплексного вивчення та доопрацювання питання підвищення тарифів на послуги з теплопостачання ЛМКП “Львівтеплоенерго“ та ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ підписав розпорядження, згідно з яким, заплановано створити робочу групу для комплексного вивчення та опрацювання матеріалів щодо підвищення тарифів на теплову енергію, яка виробляється вищезгаданими підприємствами-монополістами. Наразі склад робочої групи вже затверджено. До списку членів робочої групи увійшли: заступник міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктор Башук,  начальник відділу тарифів та цін Г.Стадницька-Гірняк, Л.Римар - заступник начальника управління фінансів, начальник бюджетного відділу, М.Балаш - начальник відділу фінансового аналізу Управління економіки, З.Лапан - начальник економічного відділу управління інженерного господарства, представник уповноваженого власника підприємств-виробників теплової енергії, І.Юрейко - головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та контролю управління житлово-комунального господарств, Я.Струк - спеціаліст 1-ї категорії відділу фінансового аналізу управління економіки, Тарас .Когут - голова постійної комісії економічної політики (за згодою), Теодор Дяків - депутат міської ради (за згодою)  Петро Адамик - депутат міської ради (за згодою). Про це повідомляє сайт Львівської міської ради.

Керівнику робочої групи, начальнику управління економіки Ігорю.Цвілинюку, доручено до 20.07.2006 року, спільно з членами робочої групи подати пропозиції щодо доцільності підвищення тарифів на теплову енергію у зв'язку з різким зростанням ціни на газ. Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктора Башука.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ