Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Видатки на зарплату працівникам освіти Львова цьогоріч становлять 403,9 млн грн

У бюджеті Львова на 2011 рік на галузь освіти передбачено 508,4 млн грн. Мерія надаватиме кошти на утримання 243 закладів освіти із загальною численністю 14 438 штатних одиниць та ставок педагогічного персоналу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Видатки планують спрямувати на заробітну плату з нарахуваннями працівникам освіти в сумі 403,9 млн грн. Продукти харчування – 42, 9 млн грн.

Кількість дітей в 95 дитячих дошкільних закладах становить 19 010, в 114 загальноосвітніх школах, ліцеях, гімназіях, 5 вечірніх школах, школі-інтернаті №2 навчається 65 452 учнів, в 17 позашкільних закладах освіти займається 18 245 дітей. Крім того, в місті функціонує дитячий будинок, методичний центр та 11 інших установ освіти.

«У загальному фонді міського бюджету, який прийняли напередодні Святвечора, на галузь освіти передбачено кошти, які будуть використовуватись здебільшого на заробітну платню. Основні ж видатки – на ремонти басейнів, закупівлю нового обладнання, будуть закладатись у бюджеті розвитку», - розповідає начальник управління освіти Надія Оксенчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ