Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вихованки Львівського спортколеджу вибороли медалі на чемпіонаті світу з боротьби

7 медалей, зокрема 3 золотих, вибороли вихованки КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж спорту" на чемпіонаті світу з боротьби серед молоді віком до 23 років, який відбувається у столиці Сербії м.Белграді.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Другого дня змагань жіночої програми чемпіонкою світу у ваговій категорії до 72кг стала цьогорічна випускниця коледжу Анастасія Алпєєва. У фіналі Анастасія поборола французьку атлетку Кендру Дашер 4:1. 

У вазі до 65кг перемогу здобула випускниця коледжу Анастасія Лавренчук. У "золотій" сутичці Анастасія за 1,5 хвилини поклала на лопатки росіянку Дінару Кудаєву-Саліхову.

Ще одна випускниця коледжу Катерина Зелених стала срібною призеркою у вазі до 62кг. "Золото" Катерина віддала канадці Ані Годінез-Гонзалез, хоч після першого періоду вела 5:0 (у підсумку 7:10).

Студентка ІІІ курсу Марія Винник піднялася на третю сходинку нагородного подіуму у категорії до 53кг. У "бронзовому" фіналі Марія здолала молдованку Маріану Драгутан 9:6.

Срібну медаль виборола ще одна третьокурсниця Соломія Винник. Соломія посіла ІІ місце у ваговій категорії до 59кг.

Цьогорічна випускниця Оксана Чудик стала бронзовою медалісткою у вазі до 68кг. 

Завдяки блискучому виступу вихованок коледжу Україна на першому місці у загальнокомандному заліку. Українки набрали 161 очко і на 21 пункт випередили Росію та на 59 - США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ