Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вихованці навчально-спортивної бази літніх видів спорту Львова продовжують виборювати високі нагороди на державних змаганнях

Вихованці навчально-спортивної бази літніх видів спорту Управління спорту Міністерства оборони України (колишній 8 спортивний клуб армії), котра знаходиться у місті Львові, продовжують виборювати високі нагороди на державних змаганнях — про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ЗОКу.

Так, на чемпіонаті України із спортивної ходьби, котрий днями завершився в Євпаторії, майстер спорту прапорщик Юрій Бурбан у важкій боротьбі виборов почесне 1-ше місце на дистанції 30 кілометрів. Своєю перемогою Юрій Бурбан заслужено посів одне з чотирьох місць у збірній команди України з цього виду спорту. Тепер він та його колеги змагатимуться за місця на п’єдесталі пошани під час Кубку Світу, котрий відбудеться 13-14 травня в Іспанії.
У Кіровограді на змаганнях за Кубок України з важкої атлетики львів’яни показали найкращі результати в різних вагових категоріях. Майстер спорту міжнародного класу прапорщик Андрій Пальонка, піднявши в сумі 252,5 кг, виборов срібло. Слідом за своїм земляком, у своїй категорії, третє місце посів майстер спорту міжнародного класу прапорщик Олександр Бутенко — 321,5 кг. А ще один молодий львівський армієць рядовий контрактної служби Степан Єсін із загальною сумою 350 кг зайняв шосте місце. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ