Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Юні львів'яни стали чемпіонами України з авіамодельного спорту

З 20 до 24 червня в м. Конотоп відбувся чемпіонат України серед учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі). На чемпіонаті України були представлені 12 команд з різних областей України. Команда Львівської області була в основному представлена переможцями обласних змагань – вихованцями Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Львівської міської ради (надалі ЦНТТУМ ЛМР).
ЛМР

У складі команди чемпіони Львівської області: Громосяк Святослав, Гук Назарій, Чижевський Денис. Представник обласного центру Мерзляков Дмитро захищав честь області у двох класах моделей: гумомоторна модель F-1-B та модель з двигуном внутрішнього згорання F-1-P.

За підсумками змагань команда Львівської області показала надзвичайно високий результат: чотири чемпіона та один другий результат з п’яти залікових, таким чином команда вийшла на перше місце. Друге місце зайняла команда Харківської області, а третє місце посіла команда Дніпровської області.

Чемпіонами України серед учнівської молоді стали вихованці ЦНТТУМ ЛМР:  Громосяк Святослав в класі моделей F-1-G, Гук Назарій в класі моделей F-1-H, Чижевський Денис в класі моделей F-1-A та вихованець обласного ЦНТТУМ Мерзляков Денис  в класі моделей F-1-B та срібний призер в класі моделей F-1-P.

Тренерський склад команди Львівської області: керівник авіамодельного гуртка ЦНТТУМ ЛМР Пшеничний О. І. та керівник гуртка ОЦНТТУМ Копистянський С.О.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ