Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконання бюджетів громад Дрогобиччини обговорили за круглим столом

Фінансисти територіальних громад Дрогобицького району обмінялися досвідом з питань бюджетного процесу у спільній зустрічі, в якій взяли участь представники Бориславської, Трускавецької, Дрогобицької, Меденицької, Східницької територіальних громад. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.
.

«Під час зустрічі презентували виконання показників дохідної частини бюджетів громад Дрогобицького району за перше півріччя поточного року. Всі громади району забезпечили виконання планових показників з мобілізації податків і платежів. На високому рівні здійснюється планування та управління бюджетними коштами, адже більшість громад району утворені на базі міст обласного значення, де фінансову роботу виконує потужний кадровий склад», - розповів директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

Окрім того, він зазначив, що фінансисти району ділились досвідом щодо наповнення дохідної частини бюджетів, збільшення власних надходжень бюджетних установ, перегляду та затвердження ставок місцевих податків і зборів.

«Ми також акцентували увагу фінансовим спеціалістам громад на важливості проведення контрольно-економічної роботи фінансовими органами», - додав Олег Демків.

У круглому столі також взяли участь міський голова Бориславської територіальної громади Ігор Яворський та голова Дрогобицької райдержадміністрації Степан Кулиняк.

Спільні зустрічі з обміну досвідом та обговорення питань бюджетного процесу спеціалісти департаменту фінансів Львівської ОДА провели вже у шести районах Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ