Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконання Програми розвитку Львова (до 2013 року) буде моніторити спеціальна група?

У Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2011-2013 рік увійшло все те, що ми плануємо. Звісно ж, програма може бути дещо зміненою, але лише на 20%, залежно від ситуації, яка складатиметься на той момент. Про це сьогодні, 28 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова депутатської Комісії економічної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішніх відносин Львівської міської ради Андрій Хомицький.

За словами депутата, він вимагав створити постійну робочу групу, яка повинна стежити за процесом виконання цієї програми і не допустити до того, щоб вона була лише декларацією на папері. Поки що така група не створена.

Андрій Хомицький розповів також і те, що якби він не тиснув би на міського голову з вимогою, щоб Програма було детально розглянута в депутатських комісіях, то вона приймалася б за зразком останніх років – в останній момент, без обговорення та без врахування реальних можливостей.

«Це програма містить в собі всі програми, які ми взяли з усіх департаментів, тобто ми сформували такий собі кодекс програм. Ухвалою на сесії ми заклали стрижень цієї програми, але звичайно, що нам доведеться вносити певні корективи», - зазначив Андрій Хомицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ