Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконавчий комітет схвалив пропозиції до бюджету розвитку на 2022 рік

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про схвалення розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2022 рік».
Фото ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Беручи до уваги проголосовану вчора ухвалу сесії Львівської міської ради про бюджет на 2022 рік, а також враховуючи вже передбачені зміни і детально опрацювавши пропозиції головних розпорядників коштів, пропонуємо схвалити бюджет розвитку у сумі 1 млрд 496 млн грн. З них більш ніж 90% коштів будуть спрямовані на перехідні об’єкти, які будемо продовжувати і завершувати наступного року. Також ми підрахували, що майже 40% запропонованого розподілу коштів – це будуть бюджетні призначення по гуманітарному блоку і по громадському бюджету.

Відзначу, що ми врахували всі пропозиції, які є щодо реконструкції найбільших об’єктів, врахували виділення 50 млн грн на розвиток інфраструктури району вул. Під Голоском, враховані пропозиції і передбачено кошти на ремонти у населених пунктах, які увійшли до Львівської громади, і врахували, щоправда не повною мірою, співфінансування по всіх наших міжнародних інвестиційних проектах.

Також наголошу, що впродовж року ми будемо доопрацьовувати і вносити зміни у пропозиції до бюджету розвитку на 2022 рік», - розповіла Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку.

Зі свого боку мер Львова Андрій Садовий наголосив на важливості виділення коштів і завершення робіт по всіх перехідних об’єктах.

«Нам треба ставити крапку по всіх перехідних об’єктах та брати в роботу об’єкти у тих районах, які зараз цього найбільше потребують. Так, по дорожній інфраструктурі – це район вул. Щурата, район вул. Під Голоском, Мазепи, Грінченка, Миколайчука. Важливо швидко розпочинати тендерні процедури і роботу», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ