Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконавець головної ролі «Доктора Хауса» закликав бойкотувати російські товари

Відомий британський актор і музикант Г’ю Лорі запропонував оголосили бойкот російським товарам. Про це він написав у своєму Twitter.

Відповідну пропозицію Г’ю Лорі озвучив після виходу статті британської газети The Guardian «Володимир Путін: геї на зимовій Олімпіаді повинні «залишити дітей в спокої». У статті йдеться про ставлення Путіна до представників сексуальних меншин, які мають намір відвідати Росію і Олімпіаду в Сочі.

«У нас є заборона на пропаганду гомосексуалізму та педофілії, я хочу на цьому наголосити, на пропаганду серед неповнолітніх. Це різні речі абсолютно. Абсолютно різні речі – заборона на певні відносини або на пропаганду цих відносин. Ми нічого не забороняємо, нікого не ловимо, у нас немає жодної відповідальності за такі відносини. У Росії можна почуватися вільно, невимушено, але залиште дітей у спокої, будь ласка», – цитує Путіна The Guardian.

«Я б бойкотував російські товари. Якби я міг придумати хоч що-небудь, що вони (росіяни) роблять, крім депресії для всього світу», – написав актор. Пізніше він додав, що навіть російська горілка годиться тільки для того, щоб «вимити нею духовку».

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ