Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Культура

В "Шевченківському гаю" за 80 тис грн перебудують фондосховище

Сьогодні, 13 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова, передає кореспондент Гал-інфо.

Згідно з рішенням, на виготовлення ескізного проекту на будівництво фондосховища Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького на вул. Чернеча Гора, 1 було передбачено 80 тис грн.

Згідно з внесеними змінами, виконком перекинув ці кошти у сумі 80 тис грн на виготовлення ескізного проекту реконструкції будівель з розширенням за рахунок прибудови та надбудови під фондосховище Музею.

Також виконком надав додаткові кошти на субвенцію міському бюджету м. Радехова на розвиток інфраструктури міста. Видатки на це, які передбачені у 2017 році, становили 150 тис грн. Виконком  перекинув на ці потреби 70 тис грн. за рахунок субвенції іншим містам на виконання Меморандуму про співпрацю між Львівською ОДА, Львівською облрадою, Львівською міськрадою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у м. Львові, яка становила 124464 грн.

Відтак загальна сума субвенції м. Радехів становить 220 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ