Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком погодив виділення 1,5 млн грн на адресну допомогу дітям з рідкісними захворюваннями

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік, інформує кореспондент Гал-інфо.

Виконком додав управлінню соціального захисту 1,5 млн грн для забезпечення до кінця року щомісячних виплат адресної допомоги дітям, які хворіють на рідкісні (орфанні) захворювання, та на виплату заробітної плати апарату у зв’язку із заповненням вакантних посад.

Також збільшили видатки юридичному департаменту ЛМР на суму 3,7 млн грн для оплати судового збору.

На виконання заходів передбачених програмою профілактики, лікування і діагностика коронавірусної інфекції управлінню охорони здоров’я збільшили видатки на суму 859,8 тис грн.

На закупівлю електронного обладнання для міського центру військово-патріотичного виховання управлінню освіти збільшили видатки на 150 тис грн.

Також 1,8 млн грн залишків освітньої субвенції скерували на закупівлю обладнання за програмою Нова українська школа.

Як зазначив директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, також пропонується скоригувати бюджет міста на суму 10,6 млн грн.

"Це кошти, які ми отримали як субвенцію з державного бюджету на будівництво адміністративно-побутового корпусу ігрових видів спорту на вул. Кавалерідзе", - пояснив він.

Прийняті зміни будуть винесені на розгляд сесії Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ