Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком продовжив перевізникам договори до 30 червня

Сьогодні, 31 березня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про забезпечення здійснення перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування». Відповідно до цього рішення внесено зміни до тимчасових договорів з автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування у м. Львові, через пролонгацію терміну дії договорів до 30 червня 2017 року. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У нас вже були укладені тимчасові договори з автомобільними перевізниками. Їх термін дії завершуються 31 березня цього року. Враховуючи те, що громадським транспортом користуються практично всі мешканці м. Львова, ми пропонуємо внести зміни до тимчасових договорів і продовжити їх до 30 червня 2017 року. Договори є розроблені, видрукувані, до кінця дня перевізники їх підпишуть», - доповіла Гелена Пайонкевич, директор юридичного департаменту ЛМР.

За словами Гелени Пайонкевич, управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР оголосило конкурс на визначення перевізників для здійснення автомобільних перевезень на маршрутах загального користування. Однак, практично кожен документ на виконання цього рішення не залишився не оскарженим в судах.

«В першу чергу оскаржували рішення конкурсного комітету про не включення деяких представників громадських організацій. Потім оскаржували розподіл маршрутів. Далі, деякі учасники конкурсу, в м. Рівне намагалися зупинити проведення конкурсу і унеможливити роботу конкурсної комісії. Станом на сьогодні рішення про забезпечення позову є скасовані. І останнє - це суд м. Дніпро заборонив нам укладати тимчасові договори на автомобільні перевезення. Не виключено, що ми завтра отримаємо новий позов - Полтавський, Запорізький. Вже важко спрогнозувати географію позовів з цього приводу. Нам намагаються унеможливити провести відкритий і прозорий конкурс», - розповіла Гелена Пайонкевич.

«Це є цільова атака невідомих осіб, які, використовуючи недосконалість чинного законодавства, отримують судові рішення в різних містах України, щоб заблокувати рух транспортних засобів у Львові», - резюмував міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ