Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком схвалив Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2011-2013

Cьогодні, 26 січня, на засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення про низку програм, пов’язаних із розвитком Львова. Головував на засіданні виконкому міський голова Львова Аандрій Садовий.

Зокрема, ухвалили рішення про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2011-2013 роки. Доповідала директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.

«Програма є фаховою, вона пройшла процедуру обговорення в комісіях. У цій програмі визначено основні пріоритети, завдання та цілі розвитку міста. Якби нам вдалося реалізувати цю програму, то Львів став би найкращим містом у світі», - зазначила Ірина Кулинич.

Вона також додала, що завтра, 27 січня, ця програма буде винесена на сесію Львівської міської ради.

Також виконком проголосував за: Програму розвитку туристичної галузі, Комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова, Програму з оздоровлення та відпочинку дітей Львова на 2011 рік, Програму підтримки установ дитячо-юнацьких молодіжних клубів Львова на 2011 рік.

Рішення про міську, загальноукраїнську та міжнародну програму промоції Львова та Програму висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб у ЗМІ у 2011 році були перенесені на плановий виконком з ініціативи секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка.

Нагадаємо, що наступне засідання виконкому відбудеться в п’ятницю, 28 січня. Тоді ж розглядатимуть питання про підняття тарифів на проїзд в громадському транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ