Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком затвердив положення про коригування тарифів

Виконавчий комітет ЛМР затвердив положення про коригування тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для мешканців міста Львова, на водопостачання та водовідведення і на теплову енергію дл опалення та підігріву води.
Зокрема відповідно до законів України про житлово-комунальні послуги, про місцеве самоврядування в Україні та постанови КМУ від 12 липня 2006 року «Про затвердження порядку формування тарифів на виробництво транспортування та постачання теплової енергії та послуги централізованого опалення, постачання гарячої води» органи місцевого самоврядування затверджують ціни на централізоване опалення та постачання гарячої води в розмірі економічно обгрунтованих витрат на їх виробництво.
«Це подоження встановлює порядок формування тарифів, якщо на рівні держави змінюється ціна на енергоресурси чи ціна на газ або розмір мінімальної заробітньої плати, то в тарифі визначена питома вага кожної складової і ця питома вага перераховується в залежності від того, що держава міняє, тариф буде чітко розписано. Ми не міняємо абсолютної суми прибутку для підприємств» — зазначив директор департаменту економічної політики ЛМР Олег Синютка. Скориговані тарифи подаються в департамент житлового господарства та інфрастурктури економічної політики, Львівське обласне територіальне відділення АМКУ, державну інспекцію з контролю за цінами у Львівській області та затверджуються виконкомом ЛМР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ