Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконувати обов’язки гендиректора Театру для дітей та юнацтва знову буде Юлія Раденко

Сьогодні, 18 липня, заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів зустрівся із творчим колективом Театру для дітей та юнацтва для вияснення конфлікту працівників театру з новопризначеним гендиректором, екс-головою Львівської міської ТВК Олегом Щербаковим.

 Творчий колектив театру одностайно виступив проти призначення нового гендиректора Олега Щербакова. Тому, врахувавши думку працівників театру, Василь Косів вирішив до проведення прозорого конкурсу на призачення нового гендиректора театру тимчасово повернути керівництво Юлії Раденко.
Цим подіям передувала заява самого Олега Щербакова, який після знайомства з творчим колективом театру таки вирішив, що не буде ним керувати. Заступник міського голови Львова Василь Косів пообіцяв колективу театру задовільнити заяву Щербакова і призначити в.о. гендиректора Юлію Раденко.       
Нагадаємо, 13 липня управління культури видало наказ на звільнення Юлії Раденко з посади в. о. гендиректора Першого українського театру для дітей та юнацтва та призначення без конкурсу на посаду в. о. гендиректора Олега Щербакова, колишнього голови ТВК Львівської області. І вже 14 липня на дошці оголошень театру було опубліковано наказ, датований 13 липня, про призначення Олега Щербакова генеральним директором театру. Того ж дня з уст новопризначеного гендиректора пролунало: „У випадку заворушень постане питання про ліквідацію театру”. В той же день на засіданні художньої ради театру участь у голосуванні взяв присутній екс-гендиректор Юрій Думнич, який на сьогодні вже не має жодного відношення до театру.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ