Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Викрали активіста Євромайдану Ігоря Луценка

Як повідомляють у соціальних мережах, під час нічних заворушень у столиці зник активний учасник Євромайдану Ігор Луценко.

Як повідомляє у Facebook Марія Лебедєва, Ігор привіз у лікарню постраждалого у сутичках Юрія Вербицького. Невідомі у цивільному увірвалися до лікарні і забрали обох чоловіків.

"Увага пропав Ігор Луценко! Його разом з потерпілим, Юрієм Вербицьким, якого він привів на своїй машині у Жовтневу лікарню, викрали невідомі! За словами охоронців, з якими говорили ті, хто приїхав на допомогу, але вже Ігоря там не було, від пацієнта залишилася куртка з паспортом, він встиг роздягнутися у лікаря", - написала вона.

"Залетіли , скрутили руки , повели - це вся інформація. Це було більше години тому, телефони Ігоря не відповідають, на зв'язок востаннє виходив 1,5 години тому. Лікарі мовчать, на місці начебто була міліція, машина Ігоря там залишилася. Невідомо, хто були ці люди, вони були в цивільному", - додала Лебедєва.

Нагадаємо, вночі на 21 січня Київ знову не спить - тривають сутички на вулиці Грушевського, людей церковними дзвонами скликають на Майдан через повідомлення про те, що його, можливо, штурмуватимуть "тітушки".

Силовики з спецпідрозділу "Беркут" на вулиці Грушевського у Києві попереджають протестувальників про можливе використання зброї.

Кількох "тітушок" вдалося зловити, їх повезли на Майдан. Їх допитують у Будинку профспілок.

Джерело: Телеканал новин "24"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ