Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Викрав запчастин майже на 5 тис. грн: у Львові затримали причетного до крадіжки

Завдяки пильності львів’янина поліцейські затримали зловмисника, причетного до крадіжки з автомобілів. Про це повідомили 6 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Вночі чоловік побачив як зловмисник намагається проникнути у припарковані біля будинку авто та повідомив про це у поліцію.

5 квітня близько третьої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків, розташованого на вулиці Сірка у Львові. За словами заявника, невідомий чоловік підходить до припаркованих біля будинків автомобілів, заглядає у салони та намагається відкрити деякі з них.

Першими за вказаною адресою прибув наряд Управління поліції охорони у Львівській області. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, котрий, пошкодивши дверцята, проник у мікроавтобус "Фольксваген" та викрав автозапчастини на загальну суму близько 5 тисяч гривень.

За фактом слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Дрогобичі двох неповнолітніх рецидивістів підозрюють у крадіжці пожертв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ