Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Винниківчани пікетують Личаківський суд Львова з вимогою скасувати ухвалу щодо Гудзяка

О 10 ранку біля Личаківського районного суду м. Львова розпочалося пікетування мешканців міста Винник з вимогою скасувати незаконну, на їхню думку, ухвалу щодо призупинення відставки мера Винник Теодора Гудзяка. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив депутат Винниківської міської ради Олег Матвіїшин.
За словами пікетувальників, ухвалу щодо призупинення відставки мера Теодора Гудзяка суддя Леньо виніс на підставі заяви та доказів самого Гудзяка, без необхідних на це документів, зокрема рішення міськради про відставку, а також повністю ігноруючи думку представників депутатського корпусу.
Як повідомив депутат, ухвала судді Леньо в апеляційному порядку вже оскаржена депутатами.
Нагадаємо, 29 лютого суддя Личаківського районного суду м. Львова С. Леньо підписав ухвалу про забезпечення позову екс-мера Винник Теодора Гудзяка. Як сказано в ухвалі, зроблено це „зважаючи на те, що захист прав, свобод та інтересів позивача стане неможливим без вжиття таких заходів, тому слід зупинити дію рішення сесії Винниківської міської ради про дострокове припинення повноважень міського голови від 28.02.2008 року до ухвалення рішення в адміністративній справі”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ