Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Винниківська ТВК опублікувала результати виборів міського голови та депутатів міської ради у «Винниківському віснику» за 20 квітня

Винниківська міська ТВК нарешті опублікувала результати виборів міського голови Винник. Інформація з’явилася учора, 18 квітня, в газеті «Винниківський вісник», причому видання було датовано… 20 квітня. Повідомив «Гал-info» новообраний міський голова Винник Теодор Гудзяк. «ТВК просто намагається затягнути процес, оскільки після опублікування результатів у ЗМІ є ще 10 днів на їх оскарження», – сказав «Гал-info» Теодор Гудзяк.
Нагадаємо, що на виборах міського голови Винник переміг кандидат від „Нашої України” Теодор Гудзяк, який випередив колишнього голову Винник Сергія Уварова на 500 голосів. Сергій Уваров звернувся до Винниківської ТВК, яка визнала вибори всіх рівнів недійсними. Проте 6 квітня Личаківський районний суд Львова ухвалив рішення, що вибори в Винниках відбулися і зобов’язав ТВК встановити результати виборів. Апеляційний суд Львівської області Сергію Уварову у задоволенні апеляційної скарги відмовив і залишив в силі рішення Личаківського суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ