Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Винниківська ТВК встановила результати виборів винниківського міського голови

Винниківська міська ТВК встановила результати виборів міського голови Винник і оголосила новообраним міським головою Теодора Гудзяка – повідомив «Гал-info» адвокат Теодора Гудзяка Богдан Бень. За його словами, це сталося вчора, 12 квітня, на засіданні ТВК, проте є ще 10 днів для оскарження постанови, після чого процес стане незворотнім.
«Думаю, що нові адвокати Сергія Уварова обов’язково оскаржуватимуть постанову. Ми очікуємо затягування процесу або ж з боку Сергія Уварова, або з боку ТВК», – сказав «Гал-info» Богдан Бень. Він також додав, що вчора на засіданні ТВК члени комісії намагалися розглянути нові скарги, очевидно для того, щоб подати їх як нові докази в апеляційному розгляді справи щодо визнання недійсними виборів депутатів Винниківської міської ради. Зокрема, йдеться про скаргу екс-кандидата на посаду міського голови Винник Олега Матвіїшина щодо порушень, які мали місце під час проведення виборів.
Нагадаємо, на виборах міського голови Винник переміг кандидат від „Нашої України” Теодор Гудзяк, який випередив Сергія Уварова на 500 голосів. Чинний голова містечка звернувся до Винниківської ТВК, яка визнала вибори всіх рівнів недійсними. Проте 6 квітня Личаківський районний суд Львова ухвалив рішення, що вибори в Винниках відбулися. Апеляційний суд Львівської області екс-голові Винник Сергію Уварову у задоволенні апеляційної скарги відмовив і залишив в силі рішення Личаківського суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ