Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Винниківський виконком повернув Винниківській раді оргтехніку та авто

Сьогодні, 6 червня, виконавчий комітет Винниківської міської ради скасував рішення попереднього виконкому щодо передачі в оренду оргтехніки та програмного забезпечення, а також службового авто, які належать Винниківській міській раді.

Також виконком скасував рішення щодо прийняття в експлуатацію розважального закладу «Святослав» (ПП Козловський). Земельних питань поки що на виконкомі не піднімали. Повідомив «Гал-info» міський голова Винник Теодор Гудзяк.
Нагадаємо, сім комп’ютерів разом з програмним забезпеченням, принтер, сканер та факс за одну гривню в рік, згідно з документами, було передано у довгострокове користування Винниківській поліклініці. За таку ж ціну єдиний службовий автомобіль Винниківської міської ради – «Волга» трирічної давності було передано в оренду Личаківському райвідділу міліції.
Цікаво, що, за словами Теодора Гудзяка, працівники Личаківського райвідділу міліції готові повернути авто, що ж до поліклініки наразі ситуація невідома. «Це майно пропонували різним інституціям, але більшість відмовилися, оскільки знали, що це незаконно», – додав Теодор Гудзяк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ