Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Винуватців руйнування будинків на вул. Рутковича та Франка у Львові назве прокуратура

З`ясовувати, хто винен у руйнуванні будинків на Рутковича, 15 та Франка, 104, поряд з якими йде будівництво, повинна міська прокуратура, до якої уже передано всі необхідні матеріали. Про це під час брифінгу заявила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.
 Як розповідають мешканці будинків, будівництво на ділянці, що розташувалася між ними, розпочалося у травні минулого року, а десь приблизно в червні почалися проблеми, в будинку утворилися тріщини. „У кількох квартирах утворилися такі тріщини, що їх власникам потрібно знову робити ґрунтовний ремонт”, – каже мешканка Рутковича, 15 Ліліана Миц.
За словами Маруняк, будівництво наразі припинено, представники фірми „Будінвест” займаються укріпленням будинків, герметизацією димових каналів тощо.
Нагадаємо, що кілька місяців тому мешканці згаданих вище будинків протестували проти будівництва, яка веде на ділянці між будівлями фірма „Будінвест”. У коментарі „Гал-info” співвласник фірми „Будінвест”, депутат Львівської міської ради Михайло Мужилівський заявив, що будівельники власним коштом проводять роботи з укріплення фундаменту, стягування будинку металевими прутами, тобто, вживають всіх заходів, аби запобігти його руйнуванню. На думку Мужилівського, у появі тріщин винні не будівельники, а поганий стан будівель, які уже кілька десятків років підмиває дощова вода.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ