Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Виник конфлікт: поліція повідомила деталі нападу на соліста рок-гурту у Львові

Як повідомили 7 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства чоловіка

Проводиться досудове розслідування, попередньо встановлено, що затриманий завдав ножового поранення загиблому під час конфлікту.

Вчора, 7 квітня, близько 21.00 до поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Героїв УПА у Львові на його очах невідомий чоловік завдав удару ножем в область серця іншому чоловіку. Каретою швидкої медичної допомоги пораненого було доставлено у лікарню.

У Львові ножем вбили лідера рок-гурту "Лесик Band". Доповнено

За вказаною адресою виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. Правоохоронці негайно взялись до пошуків зловмисника і невдовзі, під час проведення оперативно-розшукових заходів, виявили чоловіка, прикмети якого збігались з прикметами розшукуваного та затримали його в порядку ст.208 КПК України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 67-річний чоловік без постійного місця проживання. Попередньо встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому ножового поранення.

8 квітня близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що, незважаючи на зусилля лікарів, поранений пацієнт – 56-річний львів’янин, помер.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ