Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вирішується питання щодо перенесення НТЦ «Композит» у приміщення ДП «Хвиля»

Вирішується питання щодо перенесення НТЦ «Композит» на площу ДП «Хвиля». Про це «Гал-info» повідомив начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока. Зараз НТЦ «Клмпозит» розміщується на орендованих площах ТзОВ «Ельвомаркет».
Як  зазначив Ростислав Сорока, НТЦ «Композит» (Львів) – головна організація з питань розробки нових протикорозійних матеріалів для покрить. Виробіток на одну особу становить 100 тисяч гривень на рік. Загалом на підприємстві задіяно 11 працівників. Середня заробітна плата становить 1 800 гривень.
Основні види діяльності: розробка екологічно безепечних ресурсозберігаючих технологій протикорозійного захисту; впровадження у виробництво спеціальної технічної віброхімічної обробки металовиробів; розробка екологічно безпечних спеціальних технологічних мастил та рідин для промисловості; виготовлення універсального засобу для захисту холоднокатаного прокату від корозії; виробництво засобу «Автоантикор-АК» для одночасного зняття продуктів корозії, знежирення і фосфатування поверхні металопродукції перед нанесенням захисних і захисно-декоративних покрить. Підприємство співпрацію з ВАТ «Запоріжсталь».
НТЦ «Композит» виник через реструктуризацію ВАТ «Ектіавтопром».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ