Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виробник мінеральної води «Малятко» ПП «Іва» планує побудувати завод в Стрийському районі

Виробник мінеральної води «Малятко» ПП «Іва» планує побудувати завод в с. Стрілки  Стрийського району. Про це «Гал-info» повідомив директор ПП. «Іва» Андрій Юрків.
За його словами, на даний момент мінеральна вода «Малятко» розливається на потужностях заводу «Аква-Еко» у Трускавці, куди з села Стрілки в цистернах привозять воду. У селі Стрілки є ліценція на родовище по видобутку мінеральної води. «На місці розташованого родовища мінеральної води ми планує збудувати завод», - зазначив Андрій Юрків.
Як розповів Андрій Юрків, завод буде займати площу 2 700 кв м., з яких виробничі площі 1800 кв м. Для будівництва заводу будуть залучені власні кошти та іноземний капітал також буде відкрита кредитна лінія в сумі 1,5 млн доларів.
На новозбудованому заводі планують розливати воду для дитячого харчування «Малятко».
У 2005 році  „Аква-Еко" збільшив виробництво на 23%   – з 1,94 млн дал. до 2,38 млн дал. В грошовому еквіваленті  у 2004 році  завод випустив продукції  на 10,8 млн грн. В 2004 році  найбільше завод випустив води під ТМ „Трускавецька", що в грошовому еквіваленті  становить 7,7 млн грн (71% від загального обсягу виробництва), виробництва мінеральної  води під ТМ „Малятко" зросли майже в 2 рази і становили в грошовому еквіваленті близько 2 млн грн. У 2003 році завод виготовив 1,7 млн дал. мінеральної води. ТзОВ „Аква-Еко" засноване у 1996 році  в Трускавці. Підприємство виготовляє  мінеральні  води під ТМ „Трускавецька", „Чистий Ключ",  „Малятко".
     Виробничі  потужності  році  „Аква-Еко"  дозволяють виготовляти продукцію в кількості  до 8 тис. пляшок в годину  ємністю 1,5  - 0,5 л, а також до 300 пляшок  ємністю 5 л.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ