Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виробники деревообробного обладнання найближчим часом будуть відчувати жорстку конкуренцію з боку азіатських виробників – Олександр Дзюпин

Виробники деревообробного обладнання найближчим часом будуть відчувати жорстку конкуренцію з боку азіатських виробників. Про це сказав голова правління Спільного українсько-чеського підприємства «Ройек –Львів» Олександр Дзюпин на прес-конференції з нагоди відкриття дев’ятої міжнародної  виставки «Деревообробка – 2006».
За його словами, конкуренцію з боку виробників деревообробного обладнання відчувають на собі виробники обладнання Росії та схід України, найближчим часом така ситуація може скластися і на заході України.
На думку Олександра Дзюпина, для того, щоб займатися виробництвом обладнання, треба мати баторічні традиції та інвестувати в удосконалення виготовленої продукції, а виробники Тайваню купують зразки обладнання в європейських країнах, а потім їх копіюють.  «Насправді азіатське обладнання є дешевим, але вони не забезпечені сервісним обслуговуванням. Коли трапляється поломка обладнання, то потрібно тижнями чекати на запасні частини», - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ