Протягом січня-листопада 2006 року господарства усіх категорій області виробили 113,6 тисячі тонн м’яса (реалізація худоби та птиці на забій у живій вазі), 851,9 тисячі тонн молока, 533,7 мільйона штук яєць від птиці усіх видів. Порівняно з січнем-листопадом 2005 року виробництво м’яса зросло на 10,5%, виробництво яєць - на 2,5%, проте скоротилось виробництво молока – на 3,9%. Про це “Гал-info” повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області.
Індекс обсягу валової продукції сільського господарства у січні-листопаді 2006 року порівняно з січнем-листопадом попереднього року становив 104,8%, у тому числі продукції рослинництва – 107,7%, продукції тваринництва – 101,5%, тоді як у січні-листопаді 2005 року - 95,3%, 93,0%, 98,2% відповідно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ