Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виробництво промислової продукції у Львівській області зменшилось на 1,5%

У січні-листопаді 2016р. порівняно з січнем-листопадом 2015 р. виробництво промислової продукції у Львівській області зменшилось на 1,5%. Про це повідомили в ГУ статистики у Львівській області.

Підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів скоротили обсяги виробництва на 5,5%, переробної промисловості – на 1,6%, підприємства з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря наростили виробництво на 2,8%. 

У переробній промисловості зменшили випуск промислової продукції підприємства металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 2,4%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 1,7%).

Збільшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 24,1%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 12,0%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 11,7%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 11,4%), з виготовлення харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 3,4%), машинобудування (на 1,8%). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ