Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вищий господарський суд скасував рішення про визнання права власності «АЙПІЄ-Л» на самочинно збудовані споруди ринку «Південний»

Вищий господарський суд України скасував рішення районного суду Львова про визнання права власності ТзОВ «АЙПІЄ-Л» на самочинно збудовані споруди ринку «Південний».
Як повідомили в юридичному управлінні львівської мерії, внаслідок прийняття судом касаційної інстанції вищевказаної постанови підлягають скасуванню документи ТзОВ «АЙПІЄ-Л» (Ринок «Південний»), що посвідчують право власності цього господарського товариства на самочинно збудовані споруди ринку та підтверджують самовільне захоплення ТзОВ «АЙПІЄ-Л» земельної ділянки за адресою: м. Львів, вул. Щирецька, 36.
5 лютого 2009 року Вищий господарський суд України розглянув касаційну скаргу Львівської міської ради на ухвалу Залізничного районного суду Львова у цивільній справі за позовом Обух Христини Орестівни до ТзОВ «АЙПІЄ-Л» про виведення зі складу учасників товариства Обух Х.О. та виділ в натурі 10% майна, належного ТзОВ «АЙПІЄ-Л» та визнання права власності на торгові центри «Володимир», «Європа», «Україна», зустрічної позовної заяви ТзОВ «АЙПІЄ-Л» до Обух Х.О., третя особа КП ЛОР «БТІ та ЕО» про визнання права власності на майно. Вищий господарський суд України виніс постанову у даній справі, згідно якої касаційну скаргу Львівської міської ради було задоволено, ухвалу Залізничного районного суду Львова скасовано. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ