Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Високопоставлені представники ПР просять Януковича врятувати Гриценка

Близьке оточення Президента Україна Віктора Януковича переконує його пом'якшити покарання для регіонала, екс-спікера кримського парламенту Анатолія Гриценка. Про це в інтерв'ю «Главкому» повідомив член Партії регіонів, колишній голова її республіканського відділення, народний депутат Василь Кисельов.

Він відмовився назвати імена людей, які вирішили заступитися за Гриценка. «Я знаю. Але з морально-етичних міркувань я не маю права говорити, хто вони», – сказав Кисельов, але додав, що це, в тому числі, члени Партії регіонів на найвищому рівні. «У нас жалісливих є чимало ", - зазначив він.

На думку Кисельова, якщо Янукович погодиться пом'якшити покарання для Гриценка, то від цього «може лише втратити». «Що б не говорили, і ви знаєте, які у мене стосунки з Віктором Федоровичем, скажу одне – почав він правильно!», – вважає регіонал.

Кисельов також вважає, що Грищенкові чекати підтримки в Криму ні від кого. «Він стільки людям зробив гидоти, що ніхто не хоче йому в Криму допомагати. Є така українська приказка «Залили сала за шкуру». Реакція його колег з приводу арешту абсолютно передбачувана. Він людей не вважав за людей, Гриценко – професійний кидала. Він обманював і сміявся в обличчя», – зазначив Кисельов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ