Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Високий рівень газифікації на Львівщині тепер не „плюс”, а великий „мінус” — Олекса Гудима

У зв’язку з значним підвищенням цін на газ з липня цього року, високий рівень газифікації на Львівщині обернеться для області значним тягарем. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив голова фракції УНП у ЛОР Олекса Гудима.
 За його словами, Львівська область, на відміну від східних та центральних регіонів України споживає набагато більше газу для індивідуального опалення та опалення бюджетних установ. Тому, на думку Олекси Гудими, особливо важливо справедливо розподілити активи майбутнього спеціального фонду  для погашення відсотків кредитів на модернізацію індивідуальних систем опалення та інших заходів з енергозбереження на Львівщині.
Сьогодні Олекса Гудима презентував проект програми надзвичайних заходів з енергозбереження, яке має намір оприлюднити і затвердити на черговій сесії ЛОР. Основною фішкою цього проекту є те, що населення та бюджетні установи можуть взяти кредити у комерційних банках для заходів з енергозбереження та енергозаощадження, а сплату відсотків за кредити візьме на себе держава.          
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ