Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистава «Чарлі Бравн, ти молодець!» востаннє цього року на львівській сцені

У рамках проекту «Золоте осереддя Чарльза Монро Шульца»буде презентована остання вистава «Чарлі Бравн, ти молодець!», яка відбудеться 18 листопада о 18.00 у приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва. Про це „Гал-info” повідомили в прес-центрі Львівської міської ради.
Проект громадської організації «З’їзд Антробусів» «Золоте осереддя Чарльза-Монро Шульца» створений на основі американського коміксу «Малеча», розпочався 1 вересня 2007 року виставкою «Серед Малечі: Життя і Творчість Чарльза-Монро Шульца». Під час виставки було представлено експонати Музею Шульца у Санта Розі, Каліфорнія. Виставка проходила у Львівському історичному музеї.
Також 14 вересня у Львові вперше відбулась українська прем’єра мюзиклу Кларка Ґеснера на основі робіт Шульца «Чарлі Бравн, ти молодець!»
Паралельно із показами вистави, громадська організація«З’їзд Антробусів» провела захід «Ніч під Хелловін» та «Майстер-клас із мистецтва коміксу» у Львівській дитячій художній школі імені Олекси Новаківського.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ