Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» відбудеться 5-9 жовтня

Сьогодні, 30 серпня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення Про організацію та проведення виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник», що проходитиме 5-9 жовтня у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17), повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Цьогоріч виставка-ярмарок відбуватиметься уже вдесяте з метою промоції львівського внутрішнього ринку.

У межах виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» заплановано проведення семінарів, круглих столів, зустрічей В2В, у тому числі для учасників виставки. Організатори сподіваються, що участь у виставці-ярмарку буде корисною для львівських товаровиробників з огляду на важливість промоції продукції, налагодження взаємовигідних ділових контактів, збільшення обсягів продажу на внутрішньому ринку. Як зазначила Ольга Сивак, начальник управління інвестицій та проектів Львівської міської ради, проведення виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» - це дуже важлива подія для економіки нашого міста.

Нагадаємо, охочі можуть надіслати заповнену заяву-анкету на участь у виставці-ярмарку до 1 жовтня за адресою: пл.Ринок, 1, каб. 429; [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ