Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виставку-продаж сільськогосподарської продукції на території іподрому хочуть зробити постійною

На базі Львівського державношо іподрому планується створити постійно діючу виставку-продаж сільськогосподарської продукції — про це повідомив сьогодні заступник голови Львівської ОДА з питань АПК Іван Стефанишин під час відкриття виставки-продажу „Осінь-2006”. За його словами необхідність створення такої виставки показує проведення сьогоднішньої виставки „Осінь-2006”: „Потрібно, щоб все було на місці, щоб райони мали свої представництва, тобто кожен район матиме свій павільйон, який відповідатиме особливостям району”.
За його словами, зараз розроблено проект, але Іван Стефанишин не назвав кількість коштів на створення такої постійнодіючої виставки. Зокрема будуть використані кошти бізнесменів, які захочуть на цій виставці створити відповідну інфраструктуру. Як зауважує Іван Стефанишин, щоб існувала така постійна виставка потрібно, щоб до Львівського іподрому був нормальний доїзд та було місце для паркування машин.
Іван Стефанишин запевнив, що іподрому така виставка не заважатиме, оскільки для проведення змагань там є відведена територія.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ