Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Виступ Садового не включили в програму урочистостей з нагоди Дня Соборності

Сьогодні, 20 січня, у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України. Під час урочистої частини виступив голова Львівської ОДА Михайло Костюк, голова Львівської облради Олег Панькевич та громадські діячі. Міський голова Львова Андрій Садовий хоч і був присутній у залі, але до виступу його не запрошували.

Прес-секретар міського голови пояснила Гал-інфо, що міський голова присутній на урочистостях. На запитання, чому ж він не виступав, адже на таких заходах, окрім голови Львівської ОДА та голови облради, завжди виступав і міський голова Львова, вона відповіла, що його виступ не був передбачений у програмі урочистої академії.

В прес-службі Львівської ОДА нам повідомили, що програму готували в управлінні внутрішньої політики.

Нагадаємо, що останні два місяці команда міського голови Львова піддавалася активній публічній критиці головою Львівської ОДА Михайлом Костюком. Зокрема, Михайло Костюк звинувачував міського голову та його заступників у безгосподарності, зазначаючи, що в мерії вміють лише говорити та піаритись.

Спочатку він вичитав першому заступнику міського голови Олегові Ситнютці на колегії  ОДА у четвер 22 грудня, а наступного понеділка, 26 грудня, на виїзній нараді на площі біля головного львівського залізничного вокзалу влаштував тому ж Олегові Синютці публічне шмагання, мовляв, "розвели тут свинюшник, балаган, до вокзалу пройти неможливо". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ