Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Витрати власників автомобілів, евакуйованих з площі Ринок, становитимуть майже 200 грн на добу

Від сьогодні, 31 серпня, автомобілі порушників пішохідної зони на площі Ринок будуть евакуйовувати. Роботи по евакуації покладені на ЛКП „Муніципальна дружина”. Як повідомив його директор Семен Мисяк, поки що працюватиме один евакуатор. „На сьогодні ми орендуємо евакуатор у приватної фірми „Перетятко”, з якою укладений договір. Проте найближчими часом, і на це в бюджеті вже виділені кошти, ми плануємо купити власні дві машини”. Ціна одного такого автомобіля, як зазначив начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Микола Шкурган, 296 тисяч гривень.
Для евакуйованих машин виділили штрафмайданчик, який охороняється. „Адреса, за якою знаходиться штрафмайданчик, – вулиця Кирилівська, 3-а (бічна вулиці Шевченка, 134)”, - повідомив директор ЛКП „Муніципальна дружина”. Щоб забрати свій автомобіль, порушник буде змушений оплатити витрати по евакуації та охороні автомобіля. Це коштуватиме приблизно 198 гривень за добу. „Розмір оплати евакуації залежатиме від класу автомобіля”, - каже Микола Шкурган. Кожен наступний день перебування машини на штрафмайданчику коштуватиме її власнику ще плюс 53 гривні.
Мета такого рішення – навчити водіїв дотримуватись правил дорожнього руху. „Наше завдання не покарати людей, а  змусити їх дотримуватись правил”, - зазначив начальник управління транспорту і зв’язку міської ради.
Нагадаємо, що 23 серпня виконком Львівської міської ради прийняв рішення заборонити проїзд транспорту площею Ринок
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ