Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Вийшла нова книга львівського журналіста Володимира Хрущака

Побачила світ збірка«Книга життя» авторства львівського письменника і журналіста Володимира Хрущака, повідомили у МО «Дзига».

За сюжетом повісті «Книга життя», детективно-езотеричне розслідування ведеться навколо містичного рукопису Юрія Дрогобича. За ним полюють століттями, він поєднує цілу історію України і Східної Європи, виступаючи тим прихованим і невідомим для непосвячених фактором, який зумовлює події, зводить все в одне і на який реагують словами "так он як все було насправді!". Книгою прагне заволодіти Каліостро, її читали Іван Вишенський, Самійло Величко, Григорій Сковорода, Іван Котляревський та багато інших.

Окрім повісті «Книга життя», збірка творів Володимира Хрущака містить також п’ять оповідань «Автопортрет», «Двійник», «Чорна мітка», «Виправлення минулого», «Подвиг», у яких, зокрема, «двійник провокує свій «оригінал» повністю перевернути своє життя.

Володимир Хрущак - письменник і журналіст, автор часописів "Сучасність" і "Київська Русь".  Автор романів «Зовнішня приємність страждання» (Панорама»,2003), «Феміда на ланч» («Піраміда», 2007). Член АУП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ