Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Визначено найбільш забруднені перехрестя Львова

Упродовж року КП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міської ради досліджувало забрудненість атмосферного повітря на пішохідних перехрестях Львова. І тепер стали відомі «рекордсмени». Інформацію повідомив заступник директора КП «Адміністративно технічного управління» Леонід Назаренко на прес-конференції 12 січня.

Протягом року було досліджено 111 пішохідних зон Львова. Повітря перевірялось на вміст оксиду вуглецю, оксиду азоту, діоксиду азоту та сірчистого ангідриду на висоті 1,5 – 1,6 метра. Слід зазначити, що основними забруднювачем повітря у Львові визначено пересувні джерела, тобто автотранспорт.

«Тож, за нашими даними, найбільш забрудненим повітря є на перехрестях пр. Чорновола з вулицями Під Дубом, Хімічною та Городоцькою, перехрестя вул. Стрийської та вул. Наукова і Хуторівка, перехрестя вул. Виговського та вул. Кульпарківська та перехрестя вул. Личаківська з вул.Тракт Глинянський», - повідомив Леонід Назаренко.

Натомість КП «Адміністративно-технічне управління» не виявило жодних перевищень концентрації забруднюючих речовин при виїзді з міста. Так, до списку «чистих перехресть» увійшли перехрестя вулиці Замарстинівської та Личаківської та перехрестя вулиці Личаківської з вулицею Бахматюка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ