Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Визначено переможницю конкурсу «Львівська Леді»

Переможницею конкурсу «Львівська Леді» стала Наталя Томащик, 20-річна студентка економічного факультету ЛНУ ім.І.Франка, – повідомили організатори.

 

12 найкращих учасниць проекту «Львівська Леді» вже перетнули фінішну стрічку. Останнім випробуванням для дівчат стали змагання у фіналі конкурсу, під час яких красуні демонстрували свої таланти, грацію, вміння перевтілюватись в різні образи: однієї миті бути діловою бізнес-вумен, іншої - королевою балу. Найбільше труднощів члени журі зазнали при оцінюванні «коників» учасниць, адже сфери зацікавлень конкурсанток вражали різноманітністю: театр, поезія, фото, спів, танці, спорт, музика, кулінарія,фаєршоу і навіть бойові прийоми карате.

 

Три місяці випробувань у відбіркових турах неабияк здружили учасниць: всі вони допомагали одна одній та навіть розробляли спільні соціальні проекти, які були обов'язковою умовою участі в конкурсі. Проте зійти на п'єдестал і отримати всі почесті переможниці за умовами проекту  могла тільки одна фіналістка.

 

 

«Леді - це жінка з великої літери. Їй неодмінно притаманні  вишуканість, елегантність, хороші манери, відчуття смаку, поєднання ніжності та строгості, неймовірна жіночність. Кожне її слово заворожує і чарує внутрішньою красою та гострим розумом. На роботі вона -  генерал у спідниці, вдома - любляча мама та прекрасна господиня,» - вважає Наталя Томащик.

 

Переможниця плекає у собі риси леді та закликає до цього всіх сучасних  дівчат. Соціальна ініціатива Наталі Томащик буде зорієнтована на молодь, а саме на підвищення її громадської активності та повернення з віртуального світу в реальний. Організатори ще не повідомляють про всі аспекти втілення такого задуму, але впевнено стверджують, що переможниця вже береться до роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ