Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Визначено переможця тендеру на закупівлю Львівською міською радою теплових лічильників

Управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради провело  другий етап відкритих торгів на закупівлю 120 приладів обліку теплової енергії. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Перший етап торгів, а саме розкриття тендерних пропозицій відбувся 5 вересня 2006 року. На тендерний конкурс надійшло три пропозиції. Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, після обговорення тендерну пропозицію ТзОВ „Термотехнологія” було відхилено, оскільки вона не відповідала умовам тендерної документації, а саме було  відсутнє тендерне забезпечення. Тому до  оцінки були допущені дві пропозиції.
 Для кваліфікованої експертної оцінки запропонованих приладів обліку було залучено експертів ЛМКП „Львівтеплоенерго” та ЛКП „Залізничнетеплоенерго”. Враховуючи експертну оцінку, акцептовано тендерну пропозицію, яку подала ПП „Євро терм”. Сумарна ціна тендерної пропозиції переможця торгів становить 674 160 грн, а згідно з кошторисом, з міського бюджету на ці цілі виділено 720 тис. грн.
Нагадаємо, що встановлюватимуть теплові лічильники за кошти мешканців. Для цього мешканці створили ініціативні групи і на загальних зборах прийняли рішення про згоду взяти участь у встановленні приладів обліку у своїх будинках. До початку опалювального періоду прилади обліку повинні бути встановлені.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ