Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Визначено Порядок використання коштів для проведення робіт з реконструкції та ремонту майнового комплексу ДП НДІ "Система"

Визначено Порядок використання коштів для проведення робіт з реконструкції та ремонту майнового комплексу ДП НДІ „Система”. Про це наприкінці минулого тижня підписав відповідну постанову прем’єр міністр України Юрій Єхануров. Документ визначає механізм використання протягом цього року коштів, передбачених Держспоживстандарту за бюджетною програмою "Реконструкція та ремонт майнового комплексу Державного науково-дослідного інституту "Система" (ДП НДІ “Система”, м. Львів). Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Бюджетні кошти спрямовуватимуться за розподілом Держспоживстандарту відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками, затвердженого Державним казначейством. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним використанням здійснюються в установленому законодавством порядку.
Постанову від 11 травня 2006 року за №630 “Про затвердження Порядку використання у 2006 році коштів, передбачених у державному бюджеті для проведення робіт з реконструкції та ремонту майнового комплексу Державного науково-дослідного інституту "Система" прийнято відповідно до статті 27 Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ