Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Визначено п’ятьох переможців конкурсу «Розмісти депозитний вклад в Кредобанку», який провадив ВАТ «Кредобанк»

27 квітня 2006 року завершився перший етап конкурсу «Розмісти депозитний вклад в Кредобанку», який приводив ВАТ  «Кредобанк», де визначено п’ятьох переможців, які поїдуть на фінальний турнір світової футбольної першості. Про це «Гал-info» прес-служба банку.
Конкурсна комісія визначила п’ятьох «чемпіонів». Ними стали: Ярослав Починець з Луцька, який запропонував гасло «Вкладай гроші в Кредобанк – це цілком доречно. Банк примножить капітал вигідно й безпечно»; Ігор Неділюк з Ковеля Волинської області - «Вкладай гроші в Кредобанк – будеш багатіти і в Німеччині за наших зможеш порадіти»; Анатолій Максимчук з Києва - «Вкладай гроші в Кредобанк – добробуту й стабільності гарант»; Микола Павлович зі Львова - «Вкладай гроші в Кредобанк – і в Європі будь як пан. Нам з трибуни помахай – за Україну вболівай» і Юрій Возний з міста Жидачів Львівської області - «Вкладай гроші в Кредобанк – швидко і надійно, справи вирішиш умить зручно і стабільно».
Як повідомляє прес-служба банку, для участі у конкурсі клієнту-вкладнику ВАТ «Кредобанк» необхідно у період з 23 березня до 30 червня 2006 року розмістити вклад «Чемпіон» у будь-якій валюті (гривнях, доларах США чи євро) і запропонувати свій варіант продовження гасла: «Вкладай гроші в КРЕДОБАНК…». Другий етап конкурс триває до 30 червня 2006 року. На початку липня за його підсумками буде визначено ще 200 переможців, які отримають у подарунок від ВАТ «Кредобанк» футболки і бейсболки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ